Management of secretariële ondersteuning

Abel-Office voert niet alleen uit, maar denkt ook mee

Management of secretariële ondersteuning

Abel-Office begeleidt uw evenement of congres

Speciale Opdrachten
Heeft uw organisatie een specifieke opdracht waarvoor een bepaalde expertise nodig is van een doorgewinterde interim management assistent, die voor korte of langere termijn ingehuurd kan worden?
Dan kunt u Abel-Office inschakelen om ervoor te zorgen dat deze opdracht tot tevredenheid wordt uitgevoerd.  

Beheer secretariaten / communicatie
Een goed secretariaat is onmisbaar voor een slagvaardig beleid. Abel-Office zorgt voor het opzetten en managen van secretariaten. Telefoon, e-mail, correspondentie, nieuwsbrieven, verslaglegging, voorbereiding en organisatie van bijeenkomsten en vergaderingen nemen wij volledig voor onze rekening. Ook op het gebied van bewaking van de voortgang van activiteiten leveren wij de nodige bijdragen. Wij voeren niet alleen uit, maar denken ook  met u mee.

Organisatie, gastvrouw, presentatie

Abel-Office ondersteunt de organisatie van evenementen, congressen en bijeenkomsten. 
Om een evenement goed te organiseren moet voldoende tijd worden uitgetrokken om de voorbereidingen perfect uit te voeren. Of het nu een evenement is voor de zakelijke markt of voor een overheidsinstelling, Abel-Office besteedt tijd aan een goede voorbereiding. Van het vinden van een geschikte locatie tot het ontvangen en begeleiden van de genodigden op de dag zelf. 
Tussen het vinden van de locatie tot aan de dag van het evenement zijn veel stappen te nemen, daarbij kan Abel-Office ondersteunen.

Abel-Office
Steinsedijk 7a
2851 LA  Haastrecht
06-10434758
info@abeloffice.nl

ABEL-OFFICE-SITE-3 17 ABEL-OFFICE-SITE-3 19

©Abel-Office  |  disclaimer  |  webdesign: AzimDezign.nl | Ontwikkeld door BURO210