Simone Abel

Enthousiast en betrokken

Simone Abel

Management ondersteuning

Simone Abel

Tijdelijke management ondersteuning op maat

 

 
Simone Abel

Simone Abel; geboren in Rotterdam, als dochter van een horecaondernemer, met een Rotterdamse mentaliteit van hard werken en doorzetten, met ondernemersgeest in de genen, startte in 2003 Abel-Office.


"Naast mijn zakelijke bezigheden ben ik graag actief in onze tuin. Tuinieren in de buitenlucht helpt me ontspannen en geeft me veel energie om mijn zakelijke opdrachten uit te voeren. Het heeft een gunstige invloed op het herstel van de drukke werkzaamheden."

"Ook ben ik regelmatig in de keuken te vinden voor het bereiden van heerlijke gerechten, eventueel met groenten uit eigen moestuin."


"Na jarenlange ervaring als management ondersteuner in loondienst was het een uitdagende stap om als ZZP’er verder te gaan. Opdrachtgevers variëren van zorginstellingen, bouwbedrijven, MKB tot gemeentelijke- en semioverheidsinstellingen."

"Steeds meer word ik gevraagd om evenementen en bijeenkomsten te organiseren en te ondersteunen bij de organisatie hiervan. Zo breid ik mijn specialismen steeds verder uit en ben ik breder inzetbaar."

"Ik vind het erg belangrijk om de ondernemers en inwoners in mijn woonplaats Haastrecht in de Krimpenerwaard te ondersteunen en daarmee ook deze plaats leefbaar en aantrekkelijk te houden. Dat doe ik bijvoorbeeld ook door het begleiden van de groep enthousiaste vrijwillgers bij het ruimen van zwerfvuil in ons dorp en tevens ben ik bestuurslid van Theater Concordia in Haastrecht. Erg belangrijk voor de aantrekkelijkheid en saamhorigheid in onze gemeente."

 


 

Abel-Office
Steinsedijk 7a
2851 LA  Haastrecht
06-10434758
info@abeloffice.nl

ABEL-OFFICE-SITE-3 17 ABEL-OFFICE-SITE-3 19

©Abel-Office  |  disclaimer  |  webdesign: AzimDezign.nl | Ontwikkeld door BURO210