Simone Abel

Enthousiast en betrokken

Simone Abel

Management ondersteuning

Simone Abel

Tijdelijke management ondersteuning op maat

 

Simone Abel; geboren in Rotterdam, als dochter van een horecaondernemer, met een Rotterdamse mentaliteit van hard werken en doorzetten, met ondernemersgeest in de genen, startte in 2003 Abel-Office.

"Na jarenlange ervaring als management ondersteuner in loondienst was het een uitdagende stap om als ZZP’er verder te gaan. Opdrachtgevers variëren van zorginstellingen, bouwbedrijven, MKB tot gemeentelijke- en semi-overheidsinstellingen."

"Steeds meer word ik gevraagd om evenementen en bijeenkomsten te organiseren of te ondersteunen bij de organisatie hiervan. Zo breid ik mijn specialismen steeds meer uit en ben ik breder inzetbaar."

Maatschappelijk betrokken
"Ik vind het belangrijk om de ondernemers en inwoners in mijn woonplaats Haastrecht in de Krimpenerwaard te ondersteunen en daarmee ook deze plaats leefbaar en aantrekkelijk te houden. Dat doe ik bijvoorbeeld ook door het begleiden van de groep enthousiaste vrijwillgers bij het ruimen van zwerfvuil in ons dorp en tevens ben ik bestuurslid van Theater Concordia in Haastrecht. Erg belangrijk voor de aantrekkelijkheid en saamhorigheid in onze gemeente."

Tuinieren
"Naast mijn zakelijke bezigheden ben ik actief in onze tuin. Tuinieren in de buitenlucht helpt me ontspannen en geeft me veel energie om mijn zakelijke opdrachten uit te voeren. Het heeft een gunstige invloed op het herstel van de drukke werkzaamheden."

Koken
"Ook ben ik regelmatig in de keuken te vinden voor het bereiden van heerlijke gerechten, eventueel met groenten uit eigen moestuin."

Reisverslagen schrijven
"Het schrijven van verhalen, het overbrengen van een emotie, een gevoel, een gebeurtenis, een leuke anekdote; dat is de reden waarom ik graag schrijf over mijn reizen. Dat hoeft niet perse ver te zijn, in ons eigen land is er nog zoveel te zien en te beleven."


 Vakantie in Puglia, Italie van 27 juli  t/m 5 augustus 2019

Verslag van Smakelijk Sicilie van 21 t/m 28 september 2019

Verslag Vloggende vakantie in Rome van 1 t/m 4 november 2019

Verslag van  een dagje Den Haag op 24 november 2019

Verslag van  een dagje Den Haag

Abel-Office
Steinsedijk 7a
2851 LA  Haastrecht
06-10434758
info@abeloffice.nl

ABEL-OFFICE-SITE-3 17 ABEL-OFFICE-SITE-3 19

©Abel-Office  |  disclaimer  |  webdesign: AzimDezign.nl | Ontwikkeld door BURO210