Simone Abel

Enthousiast en betrokken

 

 
 
 
Simone Abel

Simone Abel; geboren in Rotterdam, als dochter van een horecaondernemer, met een Rotterdamse mentaliteit van hard werken en doorzetten, met ondernemersgeest in de genen, startte in 2003 Abel-Office.
Naast mijn zakelijke bezigheden ben ik graag actief in onze tuin. Tuinieren in de buitenlucht helpt me ontspannen en geeft me veel energie om mijn zakelijke opdrachten uit te voeren. Het heeft een gunstige invloed op het herstel van de drukke werkzaamheden.
Na jarenlange ervaring als management ondersteuner in loondienst was het een uitdagende stap om als ZZP’er verder te gaan. Opdrachtgevers variëren van zorginstellingen, bouwbedrijven, MKB tot gemeentelijke- en semioverheidsinstellingen.

 

 

Schermafbeelding 2015-03-04 om 19.47.44

 Aan het werk tijdens de organisatie van de Open Bedrijvendagen Vlist in januari 2015. Klik hier voor het filmpje over de organisatie van de Open Bedrijvendagen in Haastrecht, Stolwijk en Vlist.

Voor Vlist Onderneemt was ik een van de mede-organisatoren van de Open Bedrijvendagen Vlist die plaatsvonden op 13 en 14 februari 2015. Ook de regionale TV en radio was hierin geinteresseerd. Bij regionale radio en via RTV Krimpenerwaard was ik diverse keren aan het woord. 


 

Abel-Office
Steinsedijk 7a
2851 LA  Haastrecht
06-10434758
info@abeloffice.nl

ABEL-OFFICE-SITE-3 17 ABEL-OFFICE-SITE-3 19

©Abel-Office  |  disclaimer  |  webdesign: AzimDezign.nl